Palvelut

Kuljetustenohjauskeskus

Tuomi Logistiikan kuljetustenohjauskeskus vastaanottaa, yhdistelee ja välittää Tampereen, Ikaalisen, Kangasalan, Nokian, Pirkkalan, Vesilahden, Ylöjärven, Oriveden, Sastamalan ja Punkalaitumen vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuspalvelumatkoja. Lisätietoja näistä yksilö- ja ryhmäkuljetuksista saa Tuomi Logistiikan verkkosivuilta: 

http://tuomilogistiikka.fi/palvelut/henkiloliikenne/yksilo-ryhmakuljetukset-paivittaisen-liikkumisen-apuna/

Matkojen tilaaminen

Matkoja voi tilata puhelimitse vuorokauden ympäri jokaisena päivänä vuodessa:

puhelimitse: 03 565 34115

sähköpostitse: kyyti@tuomilogistiikka.fi

tekstiviestillä: 16460

Katso tarkempi ohje 

Ruuhkattomin soittoaika on arkisin klo 10 - 14. Tilaukset kannattaa tehdä arkisin maanantaista perjantaihin klo 7 - 19, viikonloppuisin ja arkipyhisin klo 7 - 17.


Kuulo- ja puhevammaiset voivat varata ajan kaupungin omien terveysasemien lääkärille ja hoitajalle lähettämällä tekstiviestin terveyspalvelujen neuvontaan.

Tekstiviestipalvelun numero on 040 639 7700.

Tekstiviestejä voi lähettää joka päivä klo 7 - 22. Tekstiviesteihin vastataan mahdollisimman pian. Tekstiviestissä tulee kertoa aikaa tarvitsevan henkilön nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen syy, esim. kova kuume, vatsakivut, hengen ahdistus. Numeroon ei oteta vastaan puheluja. Tekstiviestipalvelu ei ole käytössä Omapihlaja Hervannassa ja Kehräsaaressa. 

Viittomakielinen video terveyspalvelujen neuvonnan tekstiviestipalvelusta.